Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ελεύθερος ο Ανδρέας Κουρής με τα λεφτά που δεν έχει


"Ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 100 χιλιάδων ευρώ και του όρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, για χρέη στο δημόσιο, ο Ανδρέας Κουρής (γιος του Μάκη Κουρή).


Ο 38χρονος συνελήφθη τη Δευτέρα στο Χαλάνδρι και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για χρέη περίπου 1,4 εκατ. ευρώ της εταιρείας «Μετρόπολις». Το ποσό αφορά μη καταβολή ΦΠΑ και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών".
Εδώ και ένα χρόνο ο Ανδρέας Κουρής ισχυρίζεται ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις μας. Εδώ και ένα χρόνο συνεχίζει την ακριβή ζωή του  (διακοπές Ελούντα, scuba diving, και extreme sport). Εδώ και ένα χρόνο συνεχίζει να διοργανώνει πανάκριβες φιέστες (MAD VIDEO, EUROVISION, MADWALK) με μοναδικό σκοπό το κέρδος του. Σήμερα για ακόμα μια φορά βρήκε -από τα λεφτά που δεν έχει- για να πληρώσει την εγγύηση των 100.000 ευρώ και να φύγει σαν κύριος από τον ανακριτή συνοδευόμενος από ομάδα δικηγόρων και ομάδα σωματοφυλάκων (άραγε και αυτούς απλήρωτους τους έχει;).

Την ίδια στιγμή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας με ψήφισμά του ουσιαστικά καταδικάζει την απόφαση προφυλάκισης του θείου Γιώργου Κουρή και του ξαδέλφου συνονόματου Ανδρέα Κουρή για τα χρέη προς τους προς τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, γεγονός που χαιρέτισε σε σχετική ανακοίνωσή του ο δικηγόρος τους.  Είναι απορίας άξιο αν το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας θα επιδείξει την ίδια ευαισθησία εκδίδοντας ένα ψήφισμα με τη νομική του άποψη για τα χρέη των Κουρήδων προς τους εκατοντάδες εργαζόμενους που έχουν απασχολήσει στις επιχειρήσεις τους.

http://ergazomenoimetropolis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_10.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια υβριστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.