Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Καταγγελία για τη καταστολή στον Βόλο


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ TOY ΕΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Σάββατο, 22 Δεκέμβριος 2012 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ




To Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα καταγγέλλει την αθλιότητα του κράτους που, για άλλη μια φορά, λειτουργεί ως μπράβος της φασιστικής Χρυσής Αυγής.
Σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο Βόλο, ενάντια στη διοργάνωση φιέστας «διανομής τροφίμων» από τους παρακρατικούς, η αστυνομία προσήγαγε όλους τους παρευρισκόμενους αγωνιστές. Ανάμεσα τους και στέλεχος του ΕΕΚ από την περιοχή.
Η τρικομματική κυβέρνηση της φτώχειας κι εξαθλίωσης, όχι μόνο χτυπά, βασανίζει και συλλαμβάνει αντιφασίστες όταν αυτοί σταματούν τα φασιστικά πογκρόμ, όπως με τους 15 της Πλατείας Αμερικής, αλλά τώρα επεμβαίνει κατασταλτικά βοηθώντας τη Χρυσή Αυγή να φτιάξει το «φιλάνθρωπο» προφίλ της. Ενώ είναι το πιο πιστό μαντρόσκυλο των τραπεζιτών, των βιομηχάνων και όλων όσων μας έχουν κλέψει τη  τελευταία μπουκιά από το στόμα, διοργανώνουν με τα λεφτά του ελληνικού λαού από τις επιχορηγήσεις (κι όχι μόνο…) πανηγυράκια για να… μοιράσουν ψίχουλα στους πεινασμένους.
Είναι αδύναμοι. Δεν μας φοβίζουν. Το κράτος επιστρατεύει τους φασίστες επειδή βρίσκεται σε κρίση και οι φασίστες δεν μπορούν να σταθούν ούτε λεπτό στο δρόμο χωρίς το κράτος. Η εργατική τάξη θα τους συντρίψει και τους δύο.

Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων!
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1444356

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια υβριστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.