Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΠΑ.Σ.Ε.ΤΙΜ (Wind) - Ανακοινωση προς τους εργαζομενους στη wind με αφορμη τη χαλυβουργία

μας στάλθηκε με email


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ WIND
Συνάδελφοι,
Από νωρίς σήμερα το πρωί, δυνάμεις καταστολής με εντολή της τρικομματικής κυβέρνησης έπιασαν δουλειά στην Ελλ. Χαλυβουργία, προκειμένου να καταστείλουν τον ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών, συλλαμβάνοντας την περιφρούρηση των απεργών.
Σε αυτές τις ώρες, που η αναμέτρηση της εργατικής τάξης με την εργοδοσία και τους μηχανισμούς της εντείνεται όλο και περισσότερο, όλοι εμείς οι εργαζόμενοι θα πρέπει να σταθούμε δίπλα στους χαλυβουργούς, αλληλέγγυοι σαν μια γροθιά.
Επιβεβαιώνεται και πάλι, συνάδελφοι, ότι αυτό το κράτος, οι καπιταλιστές και οι κυβερνήσεις τους είναι ενωμένοι ενάντια στους εργάτες που αγωνίζονται απεγνωσμένα για τη δουλειά τους και κατ’ επέκταση για την ίδια τους τη ζωή.
Η επίθεση που επιχειρήθηκε το πρωί στους απεργούς, που επί 9 μήνες αγωνίζονται για τα στοιχειώδη δικαιώματα τους, είναι επίθεση στο σύνολο της εργατικής τάξης, προκειμένου να σκύψει το κεφάλι, για να περάσει ο οδοστρωτήρας της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής. Η αλληλεγγύη, η ενότητα και η στήριξη μας σ’ αυτό τον ηρωικό αγώνα, είναι καθήκον μας και η νίκη τους νίκη όλης της εργατικής τάξης, νίκη δική μας.
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 17:30 ΣΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ
στη συγκέντρωση υποστήριξης της απεργίας
Το Διοικητικό Συμβούλιο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια υβριστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.