Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΩΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Όποιος πιστεύει ότι η απανθρωπιά έχει πάτο δεν έχει παρά να διαβάσει το τελευταίο φύλλο του ΣΤΟΧΟΥ. Θα διαπιστώσει ότι ο «ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ» του φασίστα και του ρατσιστή αποκλίνει απόλυτα από ότι έχει οριοθετηθεί ως «Ανθρωπιά»! Θα διαπιστώσει ότι πίσω από τα προϊόντα που μοιράζονται «αποκλειστικά σε Έλληνες», χάρη στην κρατική επιχορήγηση που εξασφαλίζει η φορολογία του εργαζόμενου λαού μας, ενώ το ρουσφέτι γνωρίζει μεγάλη χρυσαυγήτικη επιτυχία, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, κρύβεται η κτηνωδία του Ναζιστή.

Πάρτε βαθιά ανάσα, κλείστε τη μύτη σας και μοιραστείτε μαζί μας την ανάγνωση λίγων γραμμών από την εφημερίδα της νεοναζιστικής οργάνωσης:


«Το πρωί της Πέμπτης 12 Ιουλίου 2012, στη διασταύρωση Τροίας και Πατησίων, ένα μηχανάκι που οδηγούσε ο 21χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού θέρισε μια Πολωνή με τα δίδυμα παιδιά της. Επί 5 μέρες όλα τα κανάλια μετέδιδαν ζωντανά ανταποκρίσεις από το Νοσοκομείο για να μάθει ο Ελληνικός λαός αν χαροπαλεύουν ή διέφυγαν τον κίνδυνο τα τρία μέλη της Πολωνο-οικογένειας. Συγχρόνως, η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού διέταξε δεκάδες υπαξιωματικούς να σπεύσουν στο νοσοκομείο να δώσουν αίμα στα θύματα του Τροχαίου, για να μην κατηγορηθεί το Πολεμικό Ναυτικό για Ρατσισμό! Την ίδια ώρα, ουδείς ασχολείται με τους Έλληνες που σκοτώνουν ή ξυλοφορτώνουν καθημερινώς οι Αλλοδαποί εισβολείς! [.]Ακούγεται ότι το Ελληνικό Κράτος ετοιμάζεται να δώσει βαρβάτη σύνταξη στην Πολωνέζα με τα δίδυμα. Πάνω απ' όλα να μην μας πουν Ρατσιστές..»  

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Που πήγαμε και δώσαμε αίμα, όπως και χιλιάδες συνάνθρωποι μας και δεν τα αφήσαμε να πεθάνουν τα παλιόπαιδα που πετάχτηκαν μπροστά στον Ελληναρά. Φταίμε, οι Τεμπέληδες, Άπλυτοι, που δε το δώσαμε στην Χρυσή Αυγή που το μαζεύει για Έλληνες

Που οι γιατροί δώσαν και δίνουν μάχη να τα κρατήσουν ζωντανά. Οι Ανθέλληνες.

Που συγκλονιστήκαμε με το δράμα της Πολωνής εργάτριας, που πηγαίνοντας τα παιδάκια της σχολείο, πριν πάει να καθαρίσει σκάλες, τσακίστηκε η ίδια, μαζί με αυτά, από ένα Μισθοφόρο Στρατιώτη. Δε φταίει αυτός που παραβίασε τα κόκκινα φανάρια. Αυτά φταίνε που βρέθηκαν μπροστά του.


Που τσαντιστήκαμε γιατί ο  Υπαξιωματικός βατραχάνθρωπος της ΔΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού που οδηγώντας χωρίς δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια τη μηχανή του πατέρα του, χτύπησε με τη μηχανή του και στη συνέχεια εγκατέλειψε έναν ποδηλάτη και στην συνέχεια για να γλυτώσει το τομάρι του ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε πάνω σε μια μητέρα με τα δίδυμα παιδάκια της, συντρίβοντας τα, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Είναι η Στρατιωτική Δικαιοσύνη που για να μην ξεχνιόμαστε, αθώωσε τους υμνητές της Χούντας των Συνταγματαρχών στη Σχολή Ευελπίδων και τους ακροδεξιούς ΟΥΚάδες στο Ναυτοδικείο για τα παράνομα εμετικά άσματα που αμαύρωσαν την Στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, παρά την πληθώρα του αποδεικτικού υλικού. Βλέπεις, η μόνη έννοια της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου είναι η περιφρούρηση του Γοήτρου του Στρατού και η ατιμωρησία Μισθοφόρων επικίνδυνων για το κοινωνικό σύνολο.

Που τρελαθήκαμε γιατί αυτό το τομάρι ΕΠ.ΟΠ. που προκάλεσε με την εγκληματική του συμπεριφορά την τεράστια αυτή τραγωδία, συνελήφθη από την Τροχαία και δεν παραδόθηκε όπως προπαγάνδιζαν τα καθεστωτικά μέσα, αναπαράγοντας την πληροφόρηση του ΔΟΛ.

Που πιστεύουμε ότι για να ζήσουμε ως Άνθρωποι πρέπει να σκεφτόμαστε τον Συνάνθρωπο. Γιατί πρέπει και μπορούμε να ζήσουμε όλοι μαζί, Πολωνοοικογένειες-Αλβανοοικογένειες-Αφγανοοικογένειες-Ε λληνοοικογένειες κ.ο.κ. Γιατί δεν ξεχνούμε ότι τον εργαζόμενο λαό μας τον έφεραν ως εδώ Έλληνες: εφοπλιστές, τραπεζίτες, εργολάβοι, βιομήχανοι, καναλάρχες, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ. Αυτοί μας δολοφονούν στον χώρο εργασίας και το λένε εργατικό ατύχημα, αυτοί μας αυτοκτονούν, αυτοί μας σκοτώνουν με καρκίνο, μας τσακίζουν στην άσφαλτο.

Με το Μάνεση, τον Κόκκαλη, τον Ψυχάρη, τον Λάτση, τον Κωστόπουλο, το Μυτιληναίο, το Βαρδινογιάννη, το Μαρινάκη, το Μπόμπολα κ.ο.κ. δε μπορούμε να ζήσουμε.

Αυτοί μας λεηλατούν το ΠΑΡΟΝ, θέλουν να μας κλέψουν το ΜΕΛΛΟΝ.

Για αυτούς δουλεύετε και μάλιστα με μισθό Χρυσαυγίτες.

Για αυτό στέκεστε απέναντι και εχθρικά στον αγωνιζόμενο κόσμο της εργασίας και τα κοινωνικά κινήματα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια υβριστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.