Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Μικρό σχόλιο πάνω στην εικονική επικαιρότητα


Όλη η κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξαιρετικές μανούβρες και κοκκορομαχίες της αριστεράς στη Βουλή. Από τη μία το ΚΚΕ καταθέτει πρόταση για την "κατάργηση του μνημονίου" εν μέσω μιας κοινοβουλευτικής κατάστασης που γνωρίζει και ο τελευταίος άνθρωπος που έμαθε δύο στάλες αριθμητική στη χώρα, πως δεν πρόκειται να περάσει. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ εντυπωσιάζει σε ασκήσεις γυμναστικής, καθώς αρνείται να ψηφίσει μια τέτοια πρόταση ακόμη και στα ψέματα... μη τυχόν χαλάσει και το προφίλ της υπεύθυνης διαχειριστικής δύναμης, που έχτισε με τόσο κόπο.

Φαίνεται πως η εκλογική πολιτική -η μόνη πολιτική που στην ουσία αναγνωρίζουν- συνεχίζεται γι' αυτά τα δύο κόμματα. Επικοινωνιακές παράτες, εικονικά ξεβρακώματα και μάχες ανακοινώσεων.
Άσχετα όλα αυτά, φυσικά, από τις πραγματικές ανάγκες της εργατικής τάξης, που στενάζει κάτω από τη μπότα του σύγχρονου ολοκληρωτικού καπιταλισμού. Καλά κρασιά.

avanti_maestro

1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ, το εκλεκτορικό σώμα είναι καταφανώς "φιλομνημονιακό". Ας εκφραστεί λοιπόν και αυτό κοινοβουλευτικά να τελειώνουμε με τις αυταπάτες και ας πάμε "καθαροί" στην επόμενη βασικά συγκυριακή διαχωριστική γραμμή του Σκουρλέτη.

    Και βέβαια 2 χρόνια μνημονιακών - αντιμνημονιακών διαχωρισμών, τα πετάμε στα σκουπίδια. Πήραμε ότι ψηφαλάκια πήραμε και συνεχίζουμε... Ίχνη να μη υπάρχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν επιτρέπονται σχόλια υβριστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.