Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η ασυδοσία και τρομοκρατία του Χατζή δεν έχει όριο


Την Παρασκευή 8 Ιούνη σε προγραμματισμένη παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε από την Επιτροπή Αγώνα εργαζομένων στα Ζαχαροπλαστεία Χατζής, από μέλη του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού και από αλληλέγγυους στον αγώνα μας, Ο εργοδότης Χατζής καθόταν αμέριμνος έξω από το κατάστημα της Βενιζέλου και έπινε τον καφέ του ενώ έβριζε συνεχώς όσους διαδήλωναν λέγοντάς τους "ουστ παλιό κουμμούνια, κοπρόσκυλα, δεν πρόκειται να πάρετε φράγκο"! Κατά την διάρκεια της κινητοποίησης σηκώθηκε και ήρθε απειλητικά προς εμάς, βρίζοντας ενώ λίγο έλειψε να χειροδικήσει!
Ο εργοδότης Χατζής βρίσκει λεφτά για να κάνει διαφημίσεις σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσ/νίκης και Αθήνας, για να ιδρύει όποτε γουστάρει εταιρίες με σκοπό την αποφυγή όλων των χρεών του, για να προσλαμβάνει καινούριο προσωπικό με τις ίδιες συνθήκες εργασίας(απλήρωτους και ανασφάλιστους) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ
Οι προσφορές που κάνει ο Χατζής στα γλυκά στηρίζονται στην απλήρωτη εργασία και τον ιδρώτα μας, στις ψεύτικες ελπίδες που δίνει στα νέα παιδιά που προσλαμβάνει και που δεν τους πληρώνει.
Εμείς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ακόμη πιο δυναμικά μέχρι να δικαιωθούμε. 

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια υβριστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.