Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Κάτω τα χέρια από τους συνδικαλιστές



H Α.Π. Ροσινάντε καταγγέλει τις προσπάθειες του εργοδότη του Flash, Π. Κυριακίδη να ποινικοποιήσει την συνδικαλιστική δράση της ΕΤΕΡ κάνοντας μήνυση στον πρόεδρο του σωματείου, Δημήτρη Καμαρινόπουλο.

Το… «αδίκημα» του προέδρου της ΕΤΕΡ δεν είναι άλλο από την μαχητική στάση τόσο του ίδιου όσο και του σωματείου του. Οι μόνες κατηγορίες που μπορούν να του αποδοθούν είναι η αντίσταση στις εργοδοσίες και η περιφρούρηση του κλάδου από ατομικές συμβάσεις εργασίας και αυθαιρεσίες των αφεντικών.

Τα αφεντικά, και ειδικά αυτά των ΜΜΕ, έχουν επενδύσει στην απάθεια των εργαζομένων τους. Όταν αυτό «σπάει» προσπαθούν να απονομιμοποιήσουν την δράση των συνδικαλιστών. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η πράξη του Κυριακίδη.

Στόχος του ιδιοκτήτη του Flash είναι ο εκφοβισμός όλων όσων μάχονται και αντιστέκονται στην εργοδοτική ασυδοσία τους. Ο εν λόγω εργοδότης μάλιστα, είναι αυτός που πριν από λίγο καιρό και εν ώρα απεργίας των τεχνικών στον Flash έστειλε μπράβους-λάτρεις του ναζισμού να σπάσουν την απεργία των τεχνικών. Χωρίς επιτυχία. Οι ίδιοι άνθρωποι μάλιστα, προσπάθησαν να εμποδίσουν επιθεωρητές του ΣΕΠΕ να ελέγξουν το ραδιοσταθμό με τον Κυριακίδη τελικά να λαμβάνει πρόστιμο 20.000€ .

Οι ταξικοί αγώνες δεν είναι ούτε παράνομοι, ούτε νόμιμοι. Είναι δίκαιοι. Η ιδιοκτησία του Flash και ο Κυριακίδης ας το θυμούνται αυτό γιατί θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια υβριστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.