Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Να ντραπώ; Γιατί;

κείμενο που μας στάλθηκε μέσω email



Διαβάζουμε κείμενα στο διαδίκτυο, ή άλλα που διακινούνται μέσω e-mail, τα οποία αποκαλούν τον ελληνικό λαό μαλάκα, που μας λένε ότι πρέπει να ντρεπόμαστε γιατί λέει ψηφίστηκαν φασιστικά και εθνικιστικά κόμματα και μπήκαν στη Βουλή με πρώτη και καλύτερη τη Χρυσή Αυγή.

Και αναρωτιέται κανείς ποιος είναι τελικά πιο μαλάκας και ποιος θα έπρεπε να ντρέπεται πιο πολύ!

Χρόνια τώρα το σύστημα με άνεση περνάει την φασιστική λογική στο λαό. Με την πολιτική του αλλά και τις πολιτικές του εκφράσεις σαν το ΛΑΟΣ που μας το φορέσανε μια χαρά αλλά δεν είδαμε τόσο έντονες διαμαρτυρίες όταν μπήκε στη Βουλή.

Ντροπή, σε όλους αυτούς που το περασμένο καλοκαίρι ανέχτηκαν δίπλα τους στο Σύνταγμα τους φασίστες και τους ελληναράδες, αποδέχτηκαν και υποτάχτηκαν ανάμεσα σε πολλά άλλα στο διαχωρισμό της πάνω και κάτω πλατείας, που τους χρησιμοποίησαν - συνεργάστηκαν μαζί τους (ξεχνώντας τον διαχωρισμό) ενάντια σε όποιους βάζαν καθαρά με ταξικό και πολιτικό τρόπο την ανάγκη της λαϊκής οργάνωσης, της αντίστασης και του αγώνα. Που έκαναν την πάπια όταν κυνηγιόντουσαν μετανάστες και παρά τα μεγάλα λόγια φρόντισαν να μη συμμετέχουν ή στη καλύτερη περίπτωση να βρίσκονται στο περιθώριο....!

Ντροπή σε όλους αυτούς που βάλαν τις αποκριάτικες στολές του ακομμάτιστου καταγγέλλοντας τα κόμματα ανοίγοντας τη δυνατότητα στους φασίστες να απλωθούν σε ένα κοινό που δεν θα το είχαν αλλιώς....!

Ντροπή σε όλους αυτούς που χρησιμοποίησαν την ύπαρξη των φασιστοειδών για να απαξιώσουν και να μη δώσουν τη μάχη κόντρα σε αυτές τις αντιλήψεις σε ένα μαζικότατο λαϊκό κίνημα (έστω και αντιδραστικό, αν ήταν τέτοιο)....!

Ντροπή σε αυτούς που ενώ μπορούν να τους συντρίψουν τους ανέχονται μαζί τους σε σωματεία και γειτονιές....!

Ντροπή σε αυτούς που ανέχονται και στηρίζουν "αλληλέγγυα" μορφώματα φτηνού εμπόριου ελληναράδων γιατί λέει αποτρέπουν το λαό από την εξαθλίωση....!

Ντροπή σε αυτούς που αρνούνται να οργανώσουν τους μετανάστες στις λαϊκές συλλογικότητες, είτε στους τόπους δουλειάς είτε στις γειτονιές, πότε γιατί είναι "παράνομοι" πότε, και κυρίως, για να μη δημιουργηθούν αντιθέσεις και ...χάσουμε κόσμο.....!!!

Όσο για τις εκλογές, μην ξεχνάμε ότι είναι ένα πεδίο ευνοϊκό για τις δυνάμεις που έχουν άκρες με το σύστημα...

Αυτοί έχουν τα όπλα τους, τα έχουμε και 'μεις που δεν είναι άλλα από την οργάνωση του λαού, οι αγώνες του και όχι οι εκλογές.

Η έλλειψη πραγματικά επαναστατικού μαζικού κομμουνιστικού κινήματος στην εποχή μας είναι εμφανέστατη!


Μαλάκες! 


via: Κόκκινος Τύπος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια υβριστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.